Tartalom betöltése...

Cégtörténet

A Component Kft-t 1989-ben természetes személyek valamint a Mikromodul Külkereskedelmi Vállalat és az Olaj- és Gázipari Műszer  Elektronika Kisszövetkezet alapította.
Kezdetben a cég elektronikai alkatrészek, részegységek forgalmazásával foglalkozott, majd a hazai gyártás visszaszorulásásval 1992 végére, az import liberalizáció kezdetétől talált rá jelenlegi útjára, megkezdte az ipari folyamatirányítás műszereinek importját, magas szintű tudással rendelkező mérnőki és üzletkötői csapatot hozott létre. Kezdetben üzemviteli és karbantartási anyagokat szállított a mai Mol Nyrt. Dunai Finomító illetve a kőolaj- és földgázbányászat területére.
1994-től a cég székhelye Budapesten a XI. Kerületben a Galambóc utcában volt, onnan költözött 2008-ban jelenlegi központjába a XI. Kerület Bácsalmás utcába. 2010-ben adta át Kazincbarcikai telephelyét, ahol 2013-tól többek között szabályzó szelep raktárunkat is üzemeltetjük.
A Component Kft magyar vállalkozás, 100%-ban magyar tulajdonnal. Jelenlegi létszámunk 19 fő, ebből 8 fő különböző végzettségű mérnök. 

A Component Kft. 1989-ben alapított, azóta is 100%-os magyar magántulajdonban lévő társaság.
Cégünk fő tevékenysége, az olaj-, gáz- és vegyipari folyamatirányítási műszerek és eszközök kereskedelme mellett, a piac igényére válaszolva, 2011-től elkezdte kiépíteni a CNC fémforgácsoló divízióját, melyhez megalapítottuk a Component CNC kft.-t.

A Component CNC kft. fő profilja fröccsöntő, lemezmegmunkáló és öntőszerszámok tervezése, gyártása, illetve egyedi megmunkálási feldatok, bérgyártás kiszolgálása.
 

A cég központja Budapesten a XI. kerületi Bácsalmás utcában, CNC divíziónk pedig - szintén kiváló megközelíthetőséggel- Martonvásáron található.
 

Erősségeink: 
több mint 25 éves beszállítóói tapasztalapat
referenciák szerszám tervezés és gyártás területés

technológiai fejlesztés iránti elkötelezettség
vevőorientált, minőségközpontú gondolkodás (ISO 9001)
3D megmunkáló képesség
hosszú távú stratégiai partnerségben történő gondolkodás
olaj-, gáz-, és vegyiparági tapasztalat
stabil, 25 éves működési háttér

Keresés
Partnereink